Over Aman Auto’s B.V.

Aman Auto’s BV is in 2014 opgericht door Bas Aman. Wat begon als een kleine hobby met het sleutelen aan scooters en brommers op zeer jonge leeftijd liep al snel uit de hand naar een professioneel autobedrijf. Hedendaags beschikken we over een unieke voorraad van plusminus 40 a 50 occassions. Gespecialiseerd in auto’s van Duitse makelij, veelal van het sportieve segment. Voorbeelden zijn de Volkswagen GTI, R32, R20, GTI editions, BMW M, Ford ST & RS, Mercedes AMG en Seat Cupra modellen.

 

In de jonge jaren heeft Bas veel ervaring opgedaan met motorentechniek door dagen en nachten achter in de garage van zijn ouders auto’s te repareren. Naast zijn studie werktuigbouwkunde aan de universiteit in Enschede was het voor Bas de ultieme afleiding om ‘s avonds en soms zelfs tot ‘s nachts laat met auto’s bezig te zijn. Tijdens zijn studie werd Aman Auto’s BV opgericht, een combinatie van beide bleek niet zo’n succes doordat er te veel tijd in de garage werd gestoken. Na een korte pauze in de garage werden dan alsnog de diploma’s binnen gesleept en kon de focus volledig op de auto’s worden verlegd. Door een reeds groot opgebouwd netwerk door heel Europa werd de in en verkoop van unieke auto’s steeds verder uitgebreid. Klanditie vanuit heel Nederland maar ook België, Duitsland en Luxemburg weten Aman Auto’s ondertussen te vinden. Wat begon met een setje steeksleutels en schroevendraaiers beschikt Aman Auto’s BV momenteel over een state of the art werkplaats met de modernste apparatuur en gereedschappen en is het team ondertussen versterkt met een eerste autotechnicus.

 

Ondertussen worden de auto’s veelal via vaste inkoopadressen ingekocht, voornamelijk bij grote dealers in Duitsland. Hierdoor waarborgen we bij de inkoop reeds kwalitatief goede auto’s. Bij de inkoop wordt streng geselecteerd op onderhoudsverleden, kilometerstand, schade verleden en eigenarenhistorie. Door de jaren heen is er gespecialiseerd in auto’s van vooral in de VAG (Volkswagen/Audi) groep en BMW en in kleine mate Mercedes en Ford. Door goede connecties in voornamelijk Duitsland zitten we kort bij het vuur en eersterangs wat betreft inkoop.

 

De verkoop vindt plaats vanaf onze vestiging aan de Beltweg 12 in het kleine Manderveen. Een rustig gelegen locatie waar volop ruimte aanwezig is om de voorraad auto’s netjes te presenteren. U wordt bij ons persoonlijk en in alle rust begeleid door het volledige aankoopproces.

 

Het team

Bas Aman

Eigenaar

In en verkoop

werkplaats

 

Stef Aman

In en verkoop

 

Jan Aman

In en Verkoop

 

Wiebe van der Wal

Autotechnicus

Werkplaats