Aman Auto’s BV biedt u het complete plaatje: van volledig aankoopproces tot en met mobiliteitsservice na aankoop.

 

Aman Auto’s BV beschikt over een moderne werkplaats met state of the art apparatuur en gereedschappen. Tevens beschikken we over up to date diagnose apparatuur om storingsdiagnose en reparaties zo efficiënt mogelijk te doen verlopen.

 

Door reeds jarenlange ervaring aan automobielen van Volkswagen,Audi, BMW, Mercedes & Ford en nauwe connecties met dealers worden onze ocassions voor verkoop in de best mogelijke staat van onderhoud gebracht. We werken voornamelijk met OEM onderdelen en een uitgebreid gamma smeermiddelen van TOTAL & Eurol om zo altijd te voldoen aan OEM specificaties.

Specialist in de TSI, TFSI en TDI motoren & DSG en S-tronic van VW&Audi

In de loop der jaren is er bij ons veel gewerkt aan de welbekende TSI en TFSI motoren en daardoor veel ervaring opgedaan met deze motorengroep. Een geweldig scala aan motoren van de VAG groep met alle een zeer goede compromis tussen vermogen, efficientie, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

 

Gezien de grote ervaring aan dit scala motoren zijn wij in staat om bekende pijnpuntjes vooraf reeds te modificeren zodat deze achteraf geen problemen kunnen geven waardoor wij onze klanten een hogere betrouwbaarheid kunnen garanderen en dit zorgt uiteindelijk voor lagere onderhoudskosten.

 

Een aantal praktijkvoorbeelden zijn de distributieketting van de 1.2 1.4 en 2.0 TSI en TFSI. Bij binnenkomst worden auto’s voorzien van dit motortype altijd gecontroleerd of de laatste versie van het kettingsysteem wel geinstalleerd is. Zoniet worden deze altijd preventief bij ons vervangen door de laatste versie.

 

Bij de 2.0 TFSI AXX & BWA (o.a. Golf 5 GTI) motoren ondergaan wij bij binnenkomst een compleet stappenplan om deze motoren te controleren op de laatste versie van de nokkenassen, nokkenasverstellers, nokkenasketting, brandstofpomp plunjer en oliepomp. Tevens wordt de motor intern gereinigd.

 

Bij de 1.8 TFSI en 2.0 TFSI van Audi controleren we altijd of de meest recente zuigers en drijfstangen geïnstalleerd zijn zodat u achteraf geen hoog olieverbruik krijgt.

 

Bij de 3.0 TDI V6 motoren controleren we altijd de verstuivers op een correct inspuitbeeld en eventueel afwijkende waardes.

 

Bij de DSG & S-tronic automaatbakken checken we altijd de huidige staat van de koppeling om zo een goede inschatting te maken over de levensduur hiervan. Tevens kunnen we middels geavanceerde diagnoseapparatuur en calculatieprogramma’s diep in de automaatbak kijken en evalueren.

 

Uiteraard zijn er nog legio aan andere voorbeelden te noemen wat we aan uw volgende auto controleren en eventueel modificeren.

 

Mocht u technische vragen hebben over één van onze occassions neemt u gerust contact op.